Friss topikok

  • Napcsapda: szia! egy teleszkópos horgászbot-szerű "alkatrészre" volna szükségem egy fejlesztéshez, amelyet s... (2016.09.12. 20:33) Horgászbotot építek, mert túl sok a horgászbotom
  • Chayenne: Jó, hogy ezt leírtátok.....bár előbb-utóbb én is láttam volna. Akár hová csöppenek, nem kell sok i... (2016.02.07. 17:12) Feedert mindenre!
  • Chayenne: Irtó jó írás! Élmény volt olvasni! 10-15 éve pergettem utoljára aktívan, és hát most jött el az id... (2016.02.07. 07:30) Pergető cucc
  • Chayenne: Nagyon jó írások.....de azért a kiegészítő cucc mizériát olcsóbban is meg lehet úszni, minthogy ma... (2016.02.07. 07:15) Motyók, amikre mindenképp szükségem van
  • DunaiHorgaszat: Annyit fűznék hozzá, hogy ha a Dunára mész( fővárosi szakasz pl, vagy Petróleum öböl ) és csak a l... (2012.09.04. 12:48) Feeder cucc

A hét fasza arca - Jáki L.

2007.05.28. 13:14 vau

Sikeres sporthorgász, 2007. május.

Valahogy a májusi szám lassan került a kezembe, egészen pontosan ez a cikk a mai napon. Általában a sok marhaság között relatíve ebben az újságban van a legtöbb hasznos tipp - ha az ember a hányinger és marketingszagú szponzorált ömlengéseket leszámítja, egészen használható írásokat olvashat. Persze főként termékteszteket, amiknek a végén egészoldalas hirdetés található az adott gyártótól, de még így is élvezetesebb a nagy átlagnál, de erről majd a következő postban.

Most viszont egy lenge anyázást szeretnék elereszteni Jáki L. kollegával kapcsolatban, aki láthatólag annyira borzalmasan bennfentes a horgászás két legkiemelkedőbben sportszerű válfajával kapcsolatban (pergetés, legyezés), hogy az még OJ ügyvédjét is meghazudtolná, közvetlenül a tárgyalás után.

Első blikkre a szokásos öreg fasz spori átlagos ömlengését olvashatjuk azzal kapcsolatban, hogy a specializált horgászmódszerek (pergetés, legyezés, bojlizás stb.) adott szituációban mennyire tökéletesen elhibázott eredményt hoznak, mellyel nem csak hogy saját szájából csinál segget, de ügyesen meg is mutatja, hogy mennyire kurvára nem ért egyik témához sem.

Bár saját bevallása szerint leggyakrabban pergetni szokott, ügyesen kielemzi, hogy 4m mélységben, hínár közt nem lehet a sügeret megfogni. Nem kezdek mély fejtegetésbe, csak annyit szeretnék mondani, hogy Jig. Aki már fogott az NDK kanálon kívül mást is a kezébe, az tudja hogy miről beszélek, aki nem, az egy rövid guglizással kiderítheti.

A lényeg, hogy az ominózus cikk közepén elejt egy ízes buzizást, amit már tényleg nem tudok hova tenni. Politizálás és buzikkal való szarakodás sztm nem illik egy horgászlap hasábjaira, de jöjjön az idézet:

"Kissé talán elkalandoztam eredeti témámtól, de nem tehetek róla. Mindíg felbosszant, ha valaki mindenáron rá akarja erőltetni másokra a saját akaratát. Már elnézést a hasonlatért, de a melegeknek is emiatt van konfliktusuk a társadalommal. Ha nemi identitásukat megtartanák magánügyüknek a hálószobájukban, senkinek nem lenne kifogása ellenük. De ha már tömegével az utcákra vonulnak, táblával hirdetve, hogy nekik mi a jó, akkor senki ne csodálkozzon, ha ezt mások nem helyeslik."

Koncentrációs táborba az összes rohadékkal, és árpádsávos támolygót mindenkinek. Kezd a faszom kilenni azzal, hogy már tényleg nem tudok olyan médiumot olvasgatni, amiből nem fröcsögne valaki valakik ellen. Az a legkevesebb, hogy a specializált horgászokat a buzikhoz hasonlítja, akik a cikk tanulsága szerint ugye társadalmon kívüliek, de egyszersmint szépen kiállítja magáról a szegénységi bizonyítványt azzal, hogy kb ugyanannyit tud a pergetésről, mint a buzikról, akik eltekintve a brüsszeli kamionon seggrázó transzvesztitáktól normális éltet élnek.

Amit kb. a tévében látott, azaz semmit.

Még egy light szösszenet faszkalap barátunk repertoárjából, arra való reflektálásként, hogy pár legyező spori megpróbál menyhalat fogni léggyel.

"Sőt, hogy bebizonyítsam, mennyire konstruktív tudok lenni, hadd ajánljak néhány tippet az egyes módszerekhez végsőkig ragaszkodó társainknak. Javaslom többek közt a pergetést spiccbottal, kecsegére. Hasonlóan szórakoztató időtöltés lehet a bojlizás kősüllőre. Aztán bizonyára vannak sportosabb amúrok, akik számára kössünk sárgarépaálcát, és pergessünk, vagy használjunk olyan wobblert, ami közepesen lassú bevontatásnál utánozza a kelkáposzta hangját. Kifejezetten ínyenceknek ajánlom a pisztráng horgászatát hegyi patakokon rakós bottal, illetve a matchbotos kuttyogatást."

Ajánlom neki édesanyját, jó közelről, valamint hogy ne az 1974-es hahotából próbáljon meg vicceskedni, és hogy nézzen utána, hogy a pergetésen és a legyezésen kívül hogy lehet pisztrángozni.

És ajánlom neki, hogy gondolkozzon el azon, hogy ki próbálja ráerőltetni a tutit a másikra.

Biztos a melegek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kahuna.blog.hu/api/trackback/id/tr4188217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lengyelvili 2007.05.30. 22:08:25

Szia!

Tetszenek az írásaid. Valami hasonlókat fogalmaztunk meg hasonló stílusban annakidején az origó dunántúli horgászok című topikjában valamint annak folytatásában. Kár, hogy a társaság, mely az ország szép területéről összejött, már nem tartja a kapcsolatot. Ha érdekel, és van időd, olvass bele (már csak az archívumba találod)

üdv:vili
süti beállítások módosítása