Friss topikok

  • Napcsapda: szia! egy teleszkópos horgászbot-szerű "alkatrészre" volna szükségem egy fejlesztéshez, amelyet s... (2016.09.12. 20:33) Horgászbotot építek, mert túl sok a horgászbotom
  • Chayenne: Jó, hogy ezt leírtátok.....bár előbb-utóbb én is láttam volna. Akár hová csöppenek, nem kell sok i... (2016.02.07. 17:12) Feedert mindenre!
  • Chayenne: Irtó jó írás! Élmény volt olvasni! 10-15 éve pergettem utoljára aktívan, és hát most jött el az id... (2016.02.07. 07:30) Pergető cucc
  • Chayenne: Nagyon jó írások.....de azért a kiegészítő cucc mizériát olcsóbban is meg lehet úszni, minthogy ma... (2016.02.07. 07:15) Motyók, amikre mindenképp szükségem van
  • DunaiHorgaszat: Annyit fűznék hozzá, hogy ha a Dunára mész( fővárosi szakasz pl, vagy Petróleum öböl ) és csak a l... (2012.09.04. 12:48) Feeder cucc

A hét fasza arca - Szily L.

2012.02.13. 20:55 vau

Erre a hétre egy kicsit sovány kiakadás jut, de azért megpróbálom kellően felnagyítani, hogy érdeklődésre tartson számot.

A munkahelyemen botlottam bele az alábbi videóba: 

Egyszerre jó és rossz is a dolog. Jó azért, mert népszerűsíti a pecát, mint olyant. Ebben Szily egyébként hagyományosan nem olyan rossz.

De a lékbe miért nem egyenesen fáradt motorolajat töltöttek?

Attól lehet, hogy kevésbé fagyott volna be. Nem is értem, hogy hogy a francba lehet egy ilyen komoly befolyással bíró internetes portálon valaki ekkora felelőtlen tajparaszt.

Nyilván nem az a pár deci étolaj fog ökológiai katasztrófát okozni, csak érthetetlen, hogy egy magát horgásznak nevező ember, akibe (vagy akinek a randa firkálmányaiba) minden létező fórumon bele lehet botlani, hogyan propagálhat ilyen nyilvánvalóan környezetkárosító baromságot.

Szilyvel és a kocahorgász attitűdjével egyébként is teli van a padlás, de ez nálam betette a kaput egy időre.

Persze szó sem esik engedélyekről, de ezt meg végképp hagyjuk.

Hülyebarmok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kahuna.blog.hu/api/trackback/id/tr734102458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása